Ladataan

Asiakkuuspäällikkö LogisTila Oy:lle, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 22.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 18.09.2017
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h

Kuvaus

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää ja manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa konsultointipalveluita. 

Logistila Oy pitää sisällään kaksi toimitilabrändiä: Logistilan, joka on logistiikka-, varasto- ja tuotantotilojen välitykseen ja manageeraukseen erikoistunut palveluyritys, sekä STTH:n, joka palvelee toimisto- ja liiketilojen käyttäjiä ja omistajia. Yhdessä brändit muodostavat kattavan kokonaisuuden, joka palvelee niin vuokralaista kuin kiinteistön omistajaakin. Yhtiöillä on yli kymmenen vuoden kokemus toimitilojen välittämisestä. 

LogisTila Oy ja STTH etsii nyt ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudun alueen toimisto- ja liiketilojen välitykseen. Asiakkuuspäällikön tehtävissä vastaat toimisto ja liiketilojen välityksestä niin vuokra- kuin myyntitarkoituksessa pääkaupunkiseudun alueella, niitä tarvitseville yrityksille. 

Vaatimuksena on työkokemusta ja taustaa kiinteistöpuolen myynnillisistä tehtävistä ja LKV-tutkinto tai valmiudet suorittaa se lähitulevaisuudessa. Tuntemus sosiaalisen median eri kanavista katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kokemusta markkinoinnista ja kyseisen liiketoiminnallisen alueen tuntemusta. Haemme joukkueeseen yrittäjähenkistä, tulostavoitteista ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä. Työssä vaaditaan oma auto.   

Asiakkuuspäällikön työssä saat monipuolisen ja kattavan kohdevalikoiman. Välityksessä on kaikki suurten kiinteistöjen omistajien toimisto- ja liiketilat. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, saat vapaat kädet hoitaa välitystoimintaa ja lisäksi saat toimistohenkilökunnan tarjoaman tuen ja välineet kohteiden markkinoinnille.

Kannustava provisiopalkkaus takaa sen että omalla onnistumisella mahdollistat itsellesi hyvän ansiotason. Toiminta on tällä hetkellä kasvavaa, ja kasvavan toiminnan myötä voit halutessasi saada työssä myös lisää vastuuta. 
Hae paikkaa mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut