Ladataan

Assistant Controller Helsinkiin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 16.06.2017
Hakuaika päättyy: 21.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kielitaitoista, tarkkaa ja ratkaisukeskeistä Assistant Controlleria määräaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työsuhteen kesto on kolme kuukautta ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työajat ovat arkisin klo 8.00-18.00 välillä. 

Odotamme sinulta itseohjautuvaa, toimeen tarttuvaa ja huolellista asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulee olla kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta Assistant Controller tai Analyst-tehtävistä. Omaat kokemusta erityisesti budjetoinnin prosesseista ja sinulla tulee olla erinomaiset Excel-taidot.  Edellytämme, että kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. SAP-osaaminen on eduksesi. Olet etsimämme henkilö, jos numeroiden kanssa työskentely motivoi sinua. 

Assistant Controllerina tuet panoksellasi Business Controller- tiimiä. Työtehtäväsi koostuu sisäisen laskennan avustavissa tehtävistä. Avustat budjetoinnissa, etsit aineistoista poikkeavuuksia sekä keräät ja analysoit dataa. Toimit monikulttuurisessa ympäristössä ja kommunikoit aktiivisesti muiden maiden tiimien kanssa.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi isossa suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 20.6.2017 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sanna Eronen numerosta 040-7058522 tai sähköpostitse osoitteesta sanna.eronen@adecco.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut