Ladataan

Asuntotarkastaja -markkinoija, Nokia

Perustiedot

Sijainti: Nokia
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 14.02.2018
Hakuaika päättyy: 21.02.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme ASUNTOTARKASTAJAA / -MARKKINOIJAA vuoden 2018 loppuun asti kestävään määräaikaiseen tehtävään. Tehtävässä vastaat vuokrataloyhtiön markkinointiin sekä asuntojen vuokraukseen liittyvistä tehtävistä.

Sinulla on aiempaa kokemusta itsenäistä työotetta ja asiakaspalvelutaitoa vaativista tehtävistä. Persoonaltasi olet positiivinen ja reipas, sekä oma-aloitteinen ja joustava. Sinulla on modernit IT-taidot ja kokemusta sosiaalisen median käytöstä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön.


Tehtävässä vastaat vuokra-asuntojen markkinoinnista. Laadit asuntoilmoitukset ja päivität ne esim. vuokraovi.com-sivustolle, kotisivuille sekä somekanaviin, otat asunnoista ja kiinteistöistä valokuvia ja vastaat google-mainonnasta sekä kotisivujen ja facebook-sivujen päivittämisestä. Vastuullesi kuuluu myös vuokra-asuntojen tarkastamiseen liittyvät tehtävät. Suoritat asuntoihin tulo- ja lähtötarkastukset sekä tarjoat asuntoja asiakkaille puhelimitse sekä esittelet niitä paikan päällä. Pidät myös huolta, että mahdolliset remonttitarpeet asunnoissa tulee kirjatuiksi ja raportoiduiksi eteenpäin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn mielenkiintoisten tehtävien parissa ja mukavan tiimin tuen. Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut