Ladataan

Automaatioasentaja, Hämeen Laatusäiliöt Oy, Lahti, Lahti

Perustiedot

Sijainti: Lahti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 30.08.2018
Hakuaika päättyy: 16.09.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Etsimme Hämeen Laatusäiliöt Oy:lle Lahteen kahta automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Hämeen Laatusäiliöt Oy tarjoaa asiakkailleen VAK/ADR -säiliöiden huollot, korjaukset, määräaikaistarkastukset ja mittariston vakaukset. Toimintaan kuuluu oleellisena osana myös säiliöiden muutostyöt sekä säiliöiden alustojen vaihto- ja päällirakennetyöt. Hämeen Laatusäiliöt Oy valmistaa ja korjaa myös erilaisia alumiini- ja teräsrakenteita. 
Automaatioasentajan työ alkaa vuokratyösuhteena. Hämeen Laatusäiliöt vakinaistaa määräajan jälkeen päteväksi ja sopivaksi osoittautuneet työntekijät omille palkkalistoilleen eli vuokratyösuhde toimii rekrytointikanavana. 
Työ, johon tekijöitä haetaan, on kokoaikaista päivätyötä. Työ painottuu uusiin säiliöihin liittyviin asennustöihin. Työ on sarjatuotantoa vaativampaa ja monipuolista tekemistä, mutta ei fyysisesti mainittavan raskasta.  
Aiempi työkokemus on hakijalle etu. Jotta voi tulla valituksi sinulla tulee olla  
-	Työhön soveltuva koulutus
-	Piirustusten lukutaito (sähkö- ja pneumatiikkakuvat)
-	Mekaanista osaamista esim. rälläköintiin ja muu materiaalien työstämistaito 
-	Omatoiminen ja valpas ote töihin sekä aloitteellisuutta nostaa esiin/tunnistaa kehityskohteita
-	Halu oppia uutta sekä sitoutua
-	Vähintään perustason englannin kielen taito. Saksa ehdoton etu, mutta ei välttämättömyys.
Hämeen Laatusäiliöt tarjoaa työntekijöilleen sopivasti haastavan ja kehittyvän työn kilpailukykyisellä kuukausipalkalla. Hämeen Laatusäiliöt perehdyttää ja opastaa uudet tekijät työtehtäviin, sillä vaadittavaa osaamiskokonaisuutta ei opeteta minkään alan kouluissa. Näin ollen yritys myös sitoutuu työntekijöihinsä ja odottaa sitä vastavuoroisesti työntekijältä. Yritys muuttaa Vierumäeltä Lahden Kujalaan syksyn 2018 aikana valmistuviin uusiin tiloihin. 
Mikäli olet oppimishaluinen, oma-aloitteinen ja töihin täsmällisesti suhtautuva henkilö ja tahtotilasi on sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteen, voit olla etsimämme henkilö. 
Mikäli kiinnostuit ja osaamisesi vastaa edellä kuvattua, lähetä meille hakemuksesi heti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, mielellään pian. 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa lähtökohtaisesti lokakuussa. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen, 050-555 5210.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut