Ladataan

Automaattikoneen käyttäjä, Parkano

Perustiedot

Sijainti: Parkano, Parkano
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 26.08.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40h/viikko

Kuvaus

FennoSteelin tuotantolaitos ja logistiikkakeskus sijaitsevat Pirkanmaalla Parkanossa. Juuret ulottuvat vuoteen 1985, jolloin pakoputkien, äänenvaimentimien ja ohutseinäisten teräsputkien tuotanto käynnistyi. Toiminta on vuosien mittaan laajentunut huomattavasti ja tällä hetkellä suuressa 12 000 neliömetrin tehtaassa työskenteleekin noin. 90 henkilöä. FennoSteel toimittaa vuosittain noin 680 000 pakoputkistoa. Yrityksen pitkä kokemus, erittäin ammattitaitoinen työvoima, modernit tuotanto-, tuotekehitys- ja varastotilat mahdollistavat laadukkaan ja tehokkaan toiminnan sekä jatkuvuuden. 

Etsimme asiakkaallemme FennosSteel Oy:lle Parkanoon AUTOMAATTIKONEEN KÄYTTÄJÄÄ ainakin loppuvuodeksi 2018. 

Työnkuva liittyy autojen pakoputkien valmistukseen. Työssäsi käytät automaattikoneita, joilla esimerkiksi taivutetaan pakoputkia. Myös sahausta ja putkien päiden muokkausta kuuluu työnkuvaan.  Koneita ohjelmoidaan annettujen työmääräinten/ohjelmien mukaan ja myös työntö- ja rullamitta ovat päivittäin käytössäsi.

Saat hyvän perehdytyksen automaattikoneille, mutta esimerkiksi ammattikoulupohja tai vastaava työkokemus antavat hyvän pohjan tehtävissä menestymiselle. Olethan työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja sinulta löytyy tarkkuutta tehtäviisi. Hyvä asenne ja motivaatio vievät kutienkin jo pitkälle. Tulethan toimeen porukassa, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Työ on kaksivuorotyötä, jota tehdään arkipäivisin. Vuorossa työskennellään neljän hengen tiimissä. Työsuhde on aluksi määräaikainen Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n kautta, mutta pidempään jatkoon on myös mahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn menestyvässä kotimaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa porukassa ja modernissa tehdasympäristössä. 

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätäthän hakemuksesi pian. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920 tai teija.rauhala@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut