Ladataan

Avainasiakasmyyjä, Punkalaidun

Perustiedot

Sijainti: Punkalaidun
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 29.11.2016
Hakuaika päättyy: 12.12.2016
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

SHT-Tukku Oy on johtava suomalainen arkku- ja uurnavalmistaja sekä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella. Yritys työllistää n. 130 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 13 M€.  SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista hautaustoimistoyrittäjää eri puolilta Suomea. Yrityksen toiminta jakautuu erikoistuotteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä omaan puusepänteollisuuteen. Tuotteiden vähittäismyyjinä toimivat mm. hautaustoimistot, kukkakaupat, sisustus- ja lahjatavaraliikkeet sekä erikoisliikkeet.

Haemme nyt Punkalaitumelle vakituiseen työsuhteeseen

AVAINASIAKASMYYJÄÄ

tuotteidemme myynti- ja asiakaspalvelutyöhön. Toivomme sinulta hieman kokemusta myyntityöstä, mutta tarjoamme kattavan koulutuksen tuotteisiin ja kokeneen myyntitiimin tuen. Sinulla voi olla esim. kaupallinen koulutus, mutta tärkeintä on oikea asenne. 

Tehtävässäsi hoidat SHT-Tukun pitkäaikaisia asiakassuhteita ja autat heitä liiketoiminnassaan. Työ sisältää kotimaan matkustusta Länsi-Suomen alueella, joten edellytämme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta. Työssä menestyminen edellyttää pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Uutena työntekijänä tuot myös mukanasi uusia ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseen. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Jussi Ylönen numerosta 046-8760313Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut