Ladataan

Avustava korjaamotyöntekijä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 12.02.2018
Hakuaika päättyy: 15.03.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Trukki Timlin Oy on 30 vuotta trukkialalla toiminut vakavarainen perheyritys. Myymme, vuokraamme, kunnostamme ja korjaamme diesel-, kaasu ja sähkötrukkeja. Meillä on uusi ja tilava korjaamo keskeisellä sijainnilla Tampereen Sarankulmassa, jossa tällä hetkellä työskentelee kolme asentajaa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Trukki Timlin Oy:lle reipasta ja motivoitunutta 

AVUSTAVAA KORJAAMOTYÖNTEKIJÄÄ.

Austavana korjaamotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti avustavat huoltotehtävät, kuten työkoneiden fiksaus, kuten puhdistus ja pesut sekä yksinkertaiset asennustyöt, kuten renkaiden vaihto. 

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta laskemme sen eduksesi. Ennen kaikkea toivomme hakijoilta korkeaa työmotivaatiota, oikeaa asennetta sekä valmiutta sitoutua tehtävään. Olethan myös innokas ja kyvykäs oppimaan uutta.

Tarjoamme kokoaikaisen työn siistissä tehdasympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ammattitaitoisessa, mukavassa ja lämminhenkisessä työporukassa. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään.

Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Lehtonen, 050 444 4448, juulia.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut