Ladataan

B2B-myyjä Savuhovi Oy:lle, Kerava

Perustiedot

Sijainti: Kerava
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 16.06.2017
Hakuaika päättyy: 30.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.07.2017
Työsuhde loppuu: 31.10.2017
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 30-37,5 h

Kuvaus

Savuhovi syntyi, kun jo kaiken maailman makkaratehtailua nähneet perustajat löivät kovat päänsä yhteen. Tuosta kopsahduksesta kimposi unelma valmistaa parempaa, paremmin ja oikealla tavalla.Savuhovi valmistaa lihatuotteet tarkkaan harkituilla resepteillä ja vankalla vuosikymmenten kokemuksella. He kunnioittavat vahvasti lihanvalmistuksen perinteitä ja alan vanhoja mestareita. He myös kunnianhimoisesti kehittävät uusia makuelämyksiä.

Savuhovi etsii nyt aikaansaavaa ja myynninnälkäistä B2B-myyjää. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Työsuhde on Adeccon kanssa 3-6 kk:n mittainen, mutta hyvälle työntekijälle on mahdollisuus jatkoon. Työaika on pääasiassa arkisin 7-16 välillä.

Etsimällämme henkilöllä on työkokemusta myynnin parista. Varsinkin puhelinmyyntikokemus lasketaan eduksesi. Olet asenteeltasi oma-aloitteinen ja aktiivinen, uskallat tarttua luuriin ja saat asiakkaat innostumaan Savuhovin tuotteista. MS Office paketti lukeutuu taitoihisi ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksesi.

Tehtävässä olet osana asiantuntevaa myynnin tiimiä ja pääasiallinen työtehtäväsi on myydä Savuhovin tuotteita puhelimitse yritysasiakkaille. Myyt tuotteita koko Suomen alueelle ja tehtävääsi kuuluu myös asiakasvierailut.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Mahdollisia lisätietoja tehtävästä antaa Tia Tilus, p. 040 635 6811, tia.tilus@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut