Ladataan

BI-asiantuntija, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 14.09.2017
Hakuaika päättyy: 24.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Sihti IT
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Oulun Energia on tulevaisuuden energiakonserni, joka tuottaa vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja. Konserniliikevaihto on yli 250 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on lähes 400 energia-alan ammattilaista.

Haemme Oulun Energialle BI-asiantuntijaa.

BI-asiantuntijan roolissa tehtävänäsi on kehittää konsernimme tietovarasto- ja analytiikkaratkaisuja, joilla mahdollistetaan tiedolla johtaminen Oulun Energia -konsernissa. Keräät ja mallinnat dataa sekä visualisoit sitä ymmärrettävään muotoon. Tehtävässäsi menestyäksesi toimit tiiviissä ja säännöllisessä yhteistyössä konsernimme sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Ohjaat tarvittaessa kehitystehtäviä ulkoisille sidosryhmille ja valvot niiden toteuttamista oman tehtäväsi ohella.

Etsimme henkilöä, joka pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, analyyttisyyttä, ongelmanratkaisukykyä, visualisointikykyä, järjestelmällistä työskentelytapaa, pitkäjänteisyyttä ja kykyä työskennellä paineen alaisuudessa. Nautit myös monimutkaisten ongelmien ratkaisusta ja haluat, että työsi jälki näkyy ja kuuluu. Pyrit tekemään asiat kerralla oikein ja osaat myös vaatia tätä sidosryhmiltä.
Tarvittavia taitoja tässä roolissa ovat osaaminen tietokannoista (esim. SQL, NoSQL) ja analytiikkatyökaluista (esim. QlikView, Qlik Sense, MS Power BI). Ohjelmointitaidot kuuluvat perusosaamiseesi. Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus (AMK tai yliopisto) ja kokemusta sekä ohjelmistoprojekteista että -kehitysmenetelmistä. Talous- ja kirjanpitojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävä voi soveltua myös uransa alkupuolella olevalle, jolle tehtäväkenttä on tuttu.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.09.2017 sähköpostitse osoitteeseen: tommi.karsikas@sihti.fi

Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä tarvittaessa antaa 18.9 klo 10-11 sekä 21.9 klo 10-11 Tommi Karsikas, puh. 050 444 4463

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut