Ladataan

Sales support specialist, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 14.05.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Kotimaan Energia Oy on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka myy vesivoimalla tuotettua ympäristöystävällistä sähköä. Yhtiö on osa luotettavaa norjalaista Hafslund-konsernia. Hafslund on Norjan suurin verkkoyhtiö ja merkittävä uusiutuvan energian tuottaja, jolla on yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa. Kotimaan Energia Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 28 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 50 alan ammattilaista. Olemme nuori, dynaaminen ja mutkaton organisaatio. 

Etsimme nyt Helsingin Salmisaareen 

Sales support 

viiden hengen asiantuntijatiimiin, jossa hoidetaan sähkön myynnin prosesseihin liittyvät taustatyöt. Tiimin tärkein tehtävä on varmistaa, että datan laatu (data quality) on erinomaisella tasolla. 

Työssäsi kontrolloit eri prosesseja ja niihin liittyviä tikettejä ja poikkeamia: osa on yksinkertaisia ja rutiininomaisia, osa vaatii analysointia ja selvitystä mm. järjestelmätoimittajan kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluu monenlaisia taustatöitä, kuten tilauksien käsittelyä, laskutukseen liittyviä poikkeamia jne. Luonteellesi on ominaista nähdä nykyiset ongelmat tulevaisuuden mahdollisuuksina ja et lannistu, vaikka tehtävää on välillä paljon. Työnkuvaa on mahdollisuus muokata myös oman kokemuksesi ja näkemyksesi myötä. 

Olet jonkin verran työkokemusta kerännyt, opinnoissasi loppusuoralla oleva tai hiljattain valmistunut. 

Edellytämme hakijalta: 

* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta data qualityn, prosessien ja järjestelmien parissa 
* Kykyä arvioida ja haastaa nykyisiä toimintamalleja 
* Intoa toisinaan rutiininomaiseen ja pikkutarkkaan työhön 
* Kykyä priorisoida työtehtäviä nopeallakin aikataululla 
* Avointa ”can do” -asennetta 
* Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön 
* Hyvää englanninkielen taitoa 
* SQL osaaminen on etu 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän dynaamisessa, nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Meillä pääset kehittämään toimintaa ja perehtymään laaja-alaisesti yrityksemme prosesseihin ja käyttämiimme järjestelmiin. 

Jos tehtävä tuntuu omalta, laita hakemus linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelo sekä palkkapyyntö. Lisäkysymyksiin vastaa Rekrytointipalvelu Sihti Oy / Susanne Gustafsson arkisin 9-16.00 p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut