Ladataan

CNC-jyrsiä, Lahti

Perustiedot

Sijainti: Lahti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 21.05.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-jyrsijää. Työ on määräaikainen ja sitä tehdään 2-vuorossa.

CM Tools Oy on tuotantoautomaatioon ja erikoistyökalujen suunnitteluun ja valmistukseen keskittynyt palveluyritys. Palveluihimme kuuluvat myös asiakkaiden tuotteiden 3D-mallinnus, työvälineiden kunnossapitopalvelut sekä vaativat alihankintakoneistus- ja hiontapalvelut. Tarjoamme myös sopimusvalmistusta jatkuviin toimituksiin teollisuuden eri aloille.
Ammattitaitomme ruiskuvalumuottien ja ohutlevytyökalujen valmistajana perustuu 50 vuoden kokemukseen. Tämä yhdessä ajanmukaisten suunnittelujärjestelmien ja monipuolisen konekantamme kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja ensiluokkaisen palvelukokonaisuuden tarjoamisen asiakkaillemme.

Tuotantotilamme sijaitsevat Porvoossa, Vaasassa ja Lahdessa
 
Haemme nyt Lahden pisteelle CNC-jyrsijää
Odotamme sinulta:
- Aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä, 2v eteenpäin
- Koneistajan koulutusta
- Hyvää piirustusten lukutaitoa, sillä tuotanto ei ole sarjatuotantoa
- Moniosaamista
 
Sinulla on hyvä motivaatio uuden oppimiseen, sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi CAM-ohjelmointi, kokemus ohutlevytyövälineistä lasketaan ehdottomaksi plussaksi. 

Tehtäviisi kuuluu:
Työ sisältää paljon itsenäistä työskentelyä työstökoneilla, piirustusten mukaan itsenäistä ohjelmointia. Toimit päivittäin osana tiivistä tiimiä, mutta kykenet myös itsenäisiin ratkaisuihin. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa ja huolellista työnjälkeä, sekä oma-aloitteellisuutta.   

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tarjoamme Sinulle myös loistavan oppimisympäristön jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Christopher Reijonen, p. 040 6326789 klo 8-16
christopher.reijonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut