Ladataan

CNC-sorvaaja , Pirkkala

Perustiedot

Sijainti: Pirkkala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 16.08.2018
Hakuaika päättyy: 23.09.2018
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Logistic Oy:lle CNC-sorvaajaa.

Logistic Oy sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pirkkalan teollisuusalueella. Logistic Oy toimittaa kone-, prosessi- ja energiateollisuudelle räätälöityjä osia ja komponentteja aina ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Logistic Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus suunnittelu-, valmistus- ja teknologiaosaamisesta. Logistic Oy:llä on Pirkkalan toimipisteessä henkilökuntaa n. 50 henkeä. Erittäin mittatarkat ja vaativat koneistukset onnistuvat nykyaikaisen ja monipuolisen konekannan sekä ammattitaitoisen henkilöstön ansiosta.

Etsimme nyt CNC-sorvaajaa, jonka työhön kuuluu vaativien teräksisten yksittäiskappaleiden ja piensarjatuotteiden tekoa sorvaussolussa. Käytössä on Fanuc ohjelmointi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Odotamme hakijoilta:
•	soveltuvaa koulutusta
•	piirrustusten lukutaitoa
•	työkokemusta
•	jonkun/joidenkin ohjelmointikielten osaamista
•	hyvää työmotivaatiota
•	reipasta asennetta työhön

Tarjoamme mielenkiintoisen työn menestyvässä konepajayrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja pääset kehittymään ammattitaitoisessa työporukassa alasi osaajaksi. Tulet työskentelemään noin 15 hengen tiimissä, joka työskentelee hyvässä hengessä saavuttaakseen yhteiset tavoitteet. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen asiakasyrityksessä. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten paikkaa kannattaa hakea pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut