Ladataan

CNC-sorvaaja Ylöjärvelle, Ylöjärvi

Perustiedot

Sijainti: Ylöjärvi
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.09.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista CNC-sorvaajaa Hwacheon monitoimisorville Ylöjärvelle.

Asiakasyrityksemme tarvitsee vakituista lisävahvistusta pieneen noin 10 hengen tiimiinsä valmistamaan erilaisia osia esimerkiksi laivateollisuuteen. Etsimällämme henkilöllä on vankka kokemus CNC-koneiden käytöstä sekä erikokoisten kappaleiden valmistuksesta.  Fanuc-ohjauksien ohjelmointi ja käyttö ovat sinulle tuttua sekä osaat lukea konepiirustuksia hyvin. WinCam-ohjelmiston käyttökokemus katsotaan eduksi. Olet ammattitaitoinen, tarkka sekä huolellinen työssäsi. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn kiinnostavassa perheyrityksessä, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä. Pienestä yrityksestä huolimatta toimitilat ovat isot ja siistit sekä laitteet uudet. Työntekijöiden viihtyvyyteen on panostettu muun muassa taukotiloissa ja muilla työsuhde-eduilla. Asiakasyritys tarjoaa myös osaamisen mukaisen kilpailukykyisen palkan.  Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7.00 – 15.30. 

Työsuhde alkaa 6 kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvälle sekä sitoutuneelle työntekijälle töitä on tarjolla pitkäksi aikaa. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Junior HR Konsultti Sofia Lavaste, puh. 040 588 0521

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut