Ladataan

Data-Velho - Taksi Helsinki, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 28.01.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Taksi Helsingille data-analyytikkoa tukemaan liiketoiminnan kasvua raportoimalla ja analysoimalla yrityksen keräämää dataa. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Helsingin Metsälässä.  Työ alkaa heti sopimuksen mukaan.

Etsimme tehtävään Power BI -työkalun ja SQL:n osaajaa, jolla on intoa, kiinnostusta ja osaamista lähteä kehittämään kasvavan yrityksen toimintaa. Etsimämme henkilön tulee olla datan analysoinnista kiinnostunut aktiivinen ja tekevä typpi, joka osaa myös huolehtia oman työnsä tehokkaasta organisoinnista. 
Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu SQL tietokannoista tiedon etsiminen ja koostaminen Power BI raporttien muotoon. Analysoit yrityksen dataa ja laadit eri KPI-mittareista raportteja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Lisäksi tuet tietojärjestelmien kehittäjätiimiä tarvittaessa. Tehtävä on uusi, joten saat itse vaikuttaa tehtävänkuvaasi. 

Edellytämme hakijalta tietämystä ja osaamista Power BI -työkalusta ja SQL -kielestä. Eduksesi katsotaan myös kokemus MS SQL Server tietokannoista, C# ohjelmointikielestä, MS Visual Studiosta ja .NET Frameworkista sekä Web Service rajapinnoista.

Mikäli sinulta löytyy kokemusta ja halua lähteä kehittämään kasvavaa yritystä hae paikkaan nyt. Taksi Helsinki tarjoaa mukavat ja innostuneet työkaverit, vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, sopimuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset työtehtävät, joissa pääset ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Suomen suurimman taksiyhtiön toimintaa ja laatua.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi. 


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut