Ladataan

Elementtityöntekijöitä kesätyöhön, Kangasala

Perustiedot

Sijainti: Kangasala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 25.05.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja sekä alan markkinajohtaja ja osa Consolis-konsernia. Parma on rakennusammattilaisten kumppani ja pientalorakentajien luotettava elementtitoimittaja. Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Meitä on noin 750 ammattilaista, ja teemme työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkinnon edellyttäviin tehtäviin. 

Etsimmekin nyt asiakasyrityksellemme Parma Oy:lle reippaita

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Kangasalle määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen elementtitehtaalta sekä mahdollisimman monipuolisen osaamisen eri työvaiheista. Eduksesi katsomme myös piirustustenlukutaidon. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta esimerkiksi rakentamisesta tai kokoonpanosta. Nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä. 

Kaikkein tärkeintä tässä tehtävässä pärjätäksesi on reipas ja omatoiminen asenne, korkeaa motivaatiota työn tekemistä kohtaan, valmius fyysiseen työhön sekä kyvykkyys ja halu omaksua nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa pääset haastamaan itsesi. Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä mukavassa työporukassa ja valitut henkilöt sijoitetaan tehtäviin osaamisen mukaan. 

Työ on kesätyö ja kestää sopimuksen mukaan kolme kuukautta toukokuun puolesta välistä elokuuhun. Työsuhteen jatkoa katsotaan kesän jälkeen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Lehtonen, 050 444 4448, juulia.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut