Ladataan

Elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä, Lahti, Lahti

Perustiedot

Sijainti: Lahti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.08.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 0-30 h

Kuvaus

Haemme elintarvikealan asiakasyrityksellemme Lahteen tarvittaessa töihin kutsuttavia tuotantotyöntekijöitä vahvistamaan nykyistä työntekijäryhmää. 

Työvuoroja on tarjolla viikoittain n. 1-3 vuoroa/vko epäsäännöllisin päivin. Voit ottaa työvuoroja vastaan ehdotustemme mukaan sitoutumatta jokaviikkoiseen työskentelyyn. Työ tehdään kolmessa vuorossa ja tarjolle tulee niin, aamu (klo 6-14), ilta (14-22) kuin myös yövuoroja (22-06).

Työ soveltuu esim. opintojen ohella tehtäväksi keikkatyöksi tai lisäansioiden hankkimiseen. Työ on fyysistä, seisaaltaan tehtävää työtä ja työ sisältää ajoittain esim. säkkien siirtelyä. Edellytämme hakijoilta fyysisen peruskunnon lisäksi reipasta asennetta ja omatoimista otetta töiden tekoon. Työhön vaaditaan myös hygieniapassi.

Työhön perehdytetään ensimmäisten vuorojen yhteydessä ja asenne korvaa alan aiemman työkokemuksen tai koulutuksen puutteen. Hae tehtävään heti, mikäli kiinnostuit. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valitut hakijat voivat aloittaa työt käytännössä jo samalla viikolla tultuaan valituiksi. 

Lisätietoja tehtävästä ark. 8.00-16.00: Adecco/Rekrytointipalvelu Sihti, Tatu Savolainen, 050-555 5210.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut