Ladataan

Etsimme laatuinsinööriä Helsinkiin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 25.05.2017
Työsuhde alkaa: 29.05.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme LAATUINSINÖÖRIÄ Helsingin toimipisteeseen. Jos viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tässä on mahdollisuus kehittyä huoltopuolen laatuinsinöörin tehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on vuoden määräaikainen kestäen kevääseen 2018. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimerkiksi konetekniikan insinöörin tai muuta vastaavaa teknistä koulutusta. Aikaisempi kokemus hankinnan tehtävistä on eduksi. Pystyt työskentelemään sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmien käytön ja SAP-osaaminen katsotaan eduksi. 

Työskentelytapasi on itsenäinen ja huolellinen; toimit järjestelmällisesti ja hoidat kunkin tehtävän loppuun asti. Toimit luontevasti yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteyshenkilöiden kanssa, ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi ja toimimaan ajoittain myös kiireellisten aikataulujen mukaisesti. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ja reipasta ”can-do” asennetta. 

Tässä positiossa vastuullesi kuuluvat laatuhuomautusten ja laadullisten kustannusten käsittely. Tehtävänäsi on valmistella laadullisia analyyseja ja tehdä raportointia, sekä olla tukena yhtiön laatuun liittyvien asioiden ratkaisussa. Lisäksi vastaat tuote-/komponenttitoimituksiin liittyvistä laatuasioista. Käsittelet laatupoikkeamia, hoidat reklamaatiot, sekä niihin liittyvät kustannus- ja hyvitysasiat. Työhön kuuluu myös laadun osalta raportointia ja esitysmateriaalien tekemistä, sekä avustavat tehtävät globaalien ja kotimaisten prosessien kehittämisessä. 

Tarjoamme sinulle työn arvostetussa, kansainvälisessä yrityksessä. Saat osaavan ja mukavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä. Tehtävät ovat haastavia ja sinulla on mahdollisuus oppia paljon. Positio täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pian. 

Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta maanantaihin 22.toukokuuta mennessä. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari, email noora.paakkari@adecco.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut