Ladataan

Etsimme testauksen esimiestä Lohjalle , Lohja

Perustiedot

Sijainti: Lohja
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 10.12.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

MLB Electronics Oy on suomalainen elektroniikan sopimusvalmistaja. Yrityksen omistaa toimiva johto joka takaa täyden sitoutumisen toiminnan kokonaislaatuun. Vahvuuksiamme ovat huippulaatu, joustavuus sekä nopeat toimitusajat. Valmistamme ladottuja piirikortteja, johdinsarjoja sekä erilaisia laitekokoonpanoja. Olemme yksi Suomen vanhimmista sopimusvalmistajista, yritys on perustettu jo vuonna 1977.  

Etsimme MLB Electronicsille testaustiimin esimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Toivomme sinulta elektroniikkateknikon tai -insinöörin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta elektroniikan testauksesta ja esimiestyöstä. Tehtävässä tarvitaan myös nopeaa päätöksenteko- ja paineensietokykyä, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista sekä hyviä ATK-taitoja (Excel päivittäisessä käytössä, Linuxin osaaminen katsotaan eduksi). 

Tehtäviisi kuuluu testaustiimin työnjohdolliset tehtävät ja asiakasyrityksiltä testaukseen tulevien laitteiden testausohjeiden kuvaaminen yrityksen sisäiseen käyttöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa ja olet vastuussa mittalaitteista ja niiden kalibroinneista sekä testauspöytäkirjojen dokumentoinnista. Ymmärrät myös laitteiden vianmääritysprosessin ja osaat ohjeistaa tarvittavat toimenpiteet vikojen korjaamiseen. 

Tarjoamme sinulle ainakin syyskuuhun 2018 asti kestävän määräaikaisen työn. Hakemukset palkkatoiveineen 10.12.2017 mennessä, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi mahdollisimman nopeasti. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccolta henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut