Ladataan

HR harjoittelija , Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 11.09.2017
Hakuaika päättyy: 29.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme Sihdin omaan rakentamistoimialan tiimiin työsuhteeseen HR-harjoittelijaa tukemaan meitä päivittäisissä toiminnoissa sekä oppimaan uutta erittäin mielenkiintoiselta ja kasvavalta toimialalta. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työhön yhdessä alan johtavista yrityksistä, paljon oppia kasvavalta ja haastavalta alalta sekä tietenkin loistavat työkaverit. Päivittäisessä työssä hoidat vuokratyöntekijöiden tuntikirjauksia, työhakemusten läpikäyntiä, työhaastattelukutsuja, myynti- ja rekrytointiprosessissa avustamista sekä erilaisia hallinnollisia tehtäviä.

Valittavalta henkilöltä odotetaan positiivista asennetta, soveltuvaa koulutusta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä MS Officen hallintaa. Voit olla jo valmistunut koulusta tai opintojesi loppuvaiheessa. Pystyt toimimaan sujuvan suomen kielen lisäksi mielellään myös englannin kielellä. Henkilönä olet aktiivinen ja toimeen tarttuva, rohkea, asiakaspalveluhenkinen sekä nopea ja innokas oppimaan uutta. Olet valmis osallistumaan monenlaisiin tehtäviin ja kysyt aktiivisesti itse neuvoja. Kokemus rakentamistoimialalta on ehdottomasti plussaa.

HR-harjoittelijana työskentelet osana pääkaupunkiseudun raksatiimiä. Pääset tutustumaan monipuolisesti henkilöstöpalvelualan päivittäiseen työhön. Sinulla on myös mahdollisuus toimia asiakasrajapinnassa henkilöstöasioihin liittyen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen mahdollisuuden oppia henkilöstöalan perusteet, mukavan ja vauhdikkaan organisaation tuen, perehdytyksen tehtävään ja tottakai mahdollisuuden kasvaa alan osaajaksi.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 29.9.2017.

Hae paikkaa Sihdin (www.sihti.fi) kotisivujen kautta. Sihti on osa kansainvälistä Adecco Groupia. Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Marko Saarikoski, 0503721911, marko.saarikoski@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut