Ladataan

HUOLTOASENTAJAA VAUNUHUOLTOON ILMALAAN, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 30.12.2016
Hakuaika päättyy: 19.01.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme Transtechin Helsingin yksikköön

HUOLTOASENTAJAA VAUNUHUOLTOON ILMALAAN

Tehtävään sopii automaatio/sähköasentaja tai monipuolisen kokemuksen omaava mekaniikka-asentaja. Työnkuva räätälöidään henkilön osaamisen mukaan. Arvostamme hakijan aiempaa kokemusta liikkuvan kaluston huolto-, vianhaku- ja vikakorjauksesta sekä itsenäisestä työn tekemisestä. Työ tapahtuu VR:n Helsingin Varikolla Ilmalassa. Työ on pääasiassa päivä- tai kaksivuorotyötä, mutta sisältää mahdollisesti myös muita vuorojärjestelyjä asiakkaan tarpeiden mukaan. Asentaja toimii osana n. 10 hengen tiimiä. Työ on pääsääntöisesti itsenäistä, mutta haastavimmat kokonaisuudet tehdään ryhmätyönä.

Asentajalta edellytämme:
Ammattitutkintoa (sähköasentajalla tulee olla myös SFS6002 sähköturvallisuuspätevyys)
Kokemusta liikkuvan kaluston huoltotöistä
Teknisten piirustusten tulkintataitoa
Tietojärjestelmän peruskäyttötaitoja
Hyvää turvallisuusasennetta
Itsenäistä ja ripeää työotetta sekä halua oppia uutta
Joustavuutta sekä tiimihenkeä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Jokainen tiimiläinen vaikuttaa suomalaisten sujuvaan arkeen. Liiketoiminnan laajeneminen luo monia mahdollisuuksia työkiertoon ja osaamisen kehittämiseen.

Toteutamme hakijoiden arviointia ja haastatteluja jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä - jätä siis hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat After sales -päällikkö Jouko Knuuti arkisin klo 9-11 (040 5635 272) sekä henkilöstöpäällikkö Heini Hämäläinen (040 7121 466).

Älä lähetä hakemusta rekrytointisivujemme kautta, vaan lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen heini.hamalainen@transtech.fi

Transtech:lla on avoin tehtävä myös Vallilan huoltoyksikössä (6.1.2017 saakka, ilmoitusnumero 9116320). 

Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin huoltoyksiköt. Transtech on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen valmistamiseen. Transtech on kehittänyt leveälle raideleveydelle ja ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvan kaksikerroksisten matkustajavaunujen tuoteperheen. Transtechin matalalattiainen raitiovaunu ARTIC on moderni versio yhtiön perinteikkäästä nivelraitiovaunusta. Uudessa raitiovaunussa perinteinen vapaasti vaunun alla kääntyvä teliratkaisu on yhdistetty moderniin matalalattiaisuuteen. Tuote soveltuu erityisesti vaativiin rata- ja sääolosuhteisiin. Transtechin palveluksessa on noin 530 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut