Ladataan

Hankintakoordinaattori, Tammer-Tukku Oy, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 11.08.2017
Hakuaika päättyy: 27.08.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva noin 20 000 tuotteen valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Liikevaihtomme on yli 89 M€ ja olemme ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin.
 www.tammertukku.fi/yritys


Haemme Tampereen toimipisteeseemme HANKINTAKOORDINAATTORIA.

Hankintakoordinaattorina vastaat teknisten tuotteiden kuten pienrauta- ja autotarvikkeiden, koristevalojen ja grillien ostotilausten tekemisestä, yhteydenpidosta ulkomaisiin ja kotimaisiin toimittajiin, toimitusprosessiin liittyvien asioiden koordinoinnista sekä tuotteiden pakkausmerkinnöistä. Hankintakoordinaattori työskentelee tiiviisti tuoteryhmästä vastaavan tuotepäällikön tukena. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ostotehtävistä ja sujuvaa englanninkielen taitoa. Eduksi katsotaan teknisten tuotteiden tuntemus. Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme:
- Vakaan ja perinteikkään yrityksen työnantajaksesi 
- Vastuullisen tehtävän tuotepäällikön työparina 
- Kannustavan tiimin työsi tueksi 	
- Hyvät työkalut ja kattavan perehdytyksen 

Odotamme:
- Aiempaa kokemusta ostotehtävistä
- Teknisten tuotteiden tuntemusta 
- Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa 
- Tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja organisointitaitoa


Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.8.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut