Ladataan

HR-asiantuntija, Pietarsaari

Perustiedot

Sijainti: Pietarsaari
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.06.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Baltic Yachts on vuonna 1973 perustettu maailman johtava kehittyneiden komposiittijahtien rakentaja. Korkeasti koulutettu työvoima käyttää huippuluokan meriteknologiaa ja perinteistä käsityötaitoa palkittujen jahtien luomisessa. Baltic Yachts työllistää yhteensä n. 230 työntekijää toimipisteissään Pietarsaaressa ja Bosundissa. 

Etsimme nyt HR-asiantuntijaa 

HR- asiantuntijana toimit osana Baltic Yachtsin hallintoryhmää, vastaat keskeisten vastuualueidesi lisäksi työympäristön kehittämisestä, sisäisestä viestinnästä, sitouttamistoiminnoista, yrityspäivityksistä sekä muista hallintotehtävistä. Työpaikkasi on Pietarsaari ja Bosund.

Päätehtäviisi kuuluu mm. tuntilomakkeiden käsittely, HR-tietojen hallinnointi, matka- ja kululomakkeiden hallinta, työntekijöiden tukeminen kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä ja HR-prosessien ja -toimintojen toteuttaminen. 

Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus tarkastella, kehittää ja toteuttaa henkilöstöprosesseja, -raportointia ja -käytäntöjä Suomen säännösten ja liiketoimintastrategian mukaisesti.

Etsimämme henkilö on ennakoiva joukkuepelaaja, oikeudenmukainen, helposti lähestyttävä ja järjestelmällinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet kommunikoimaan ja työskentelemään sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta henkilöstöalan tehtävistä. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tunteminen katsotaan eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa työpaikan aktiivisesti kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää vastuualuettasi itsenäisesti, mutta työskentelet kuitenkin tärkeänä osana tiimiä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, palkkasi on kilpailukykyinen ja sinulla on organisaation täysi tuki. 

Me Rekrytointipalvelu Sihdillä suhtaudumme rekrytointiin intohimoisesti ja haluamme löytää asiakkaillemme parhaat mahdolliset työntekijät. Mikäli koet, että voisit olla oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi 30.06.19 mennessä joko sähköpostitse erika.linke@sihti.fi tai hakulomakkeella www.sihti.fi, muista linkittää hakemuksesi juuri tähän tehtävään. Liitäthän mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin Kokkolan yksikön päällikkö Erika Linke 050 4444487

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut