Ladataan

Henkilöstöneuvottelija, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 10.12.2017

Kuvaus

Etsimme nyt Tampereen toimistollemme työnhakijoiden hakemiseen erikoistuvaa henkilöstöneuvottelijaa. Tehtävässä pääpaino on työnhakijoiden löytämisessä läpi Suomen erityisesti rakentamisen ja teollisuuden toimialoille, mutta meille on myös tärkeää jatkuvasti miettiä uusia keinoja tavoittaa työnhakijoita. 

Odotamme sinulta ennen kaikkea periksi antamatonta ja positiivista asennetta sekä joustavaa työskentelytapaa. Lisäksi toivomme sinun omaavan kokemusta rakentamisen tai teollisuuden toimialalta, kokemuksesi voi olla peräisin esimerkiksi koulutuksesta, harrastuksesta tai vaikka raksalla työskentelystä. Nautithan myös nopeatempoisessa työympäristössä työskentelystä. Työssä tarvitset avoimuutta sekä halua oppia uutta ja hankkia tietoa. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on aito kiinnostus oppia ja halu tehdä töitä hyvällä asenteella!

Työssä pääset aitiopaikalle näkemään, miten maailman suurimmassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä palvellaan erilaisia asiakasyrityksiä joustavasti heidän tarpeidensa mukaisesti. Pääset työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa ja kehittämään uusia tapoja tavoittaa työnhakijoita. Työtä tehdään yhteistyössä eri puolilla Suomea sijaitsevien toimistojemme kanssa. Työssä tulee olla matkustusvalmius. Työ alkaa vuoden 2018 alussa ja työpisteesi tulee sijaitsemaan Tampereella. Tiimi, jolle uutta jäsentä haetaan, on jakaantunut ympäri Suomea, mutta aktiivisesti yhteyksissä. Tampereella tukena on tiimin esimies ja Adeccon Tampereen toimiston väki. Työsuhde on vuoden mittainen määräaikaisuus.

Hakuaika tehtävään päättyy 10.12.2017. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse 5.12 klo 9-11 Tuija Ivalolta, 050-4444434 tai vaihtoehtoisesti tuija.ivalo@adeccogroup.com. Onnea hakuun!

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Adeccon Suomen toimipisteissä työskentelee yhteensä 160 toimihenkilöä. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2500 ammattilaista eri aloilla. Adecco Finland Oy on yksi maaliskuussa Great Place to Work® -sertifikaatin saaneista 19 organisaatioista, jotka liittyvät Suomen parhaiden työpaikkojen viitoittamaan edelläkävijöiden joukkoon.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut