Ladataan

Hienomekaniikantekijöitä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 21.08.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Coherentin Suomen yksikkö Corelase Oy kehittää ja valmistaa suuritehoisia kuitulasereita ja niihin tarvittavia komponentteja Tampereen toimipisteessä. Corelasen palveluksessa on 51 ammattilaista. Lasereitamme käytetään eri teollisuuden aloilla osana tuotantoautomaatiota esimerkiksi metallien leikkaamiseen ja hitsaamiseen. Valtaosa tuotannostamme menee vientiin. Lisätietoja: www.corelase.fi ja www.coherent.com

Etsimme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kuitulaserin valmistukseen. Työ on vakituinen ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyritykseemme.

Työssä menestyminen vaatii ennen kaikkea kiinnostusta tarkkuutta vaativiin tuotannon työtehtäviin. Sorminäppäryyttä, huolellista ja pitkäjänteistä työotetta sekä paineensietokykyä. Pystyt toimimaan muuttuvassa työympäristössä sekä siedät osittain rutiininomaisiakin tehtäviä. Sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi. Omaat positiivisen asenteen ja sinusta saa hyvän työkaverin osaksi tiimiä. Kokemus puhdastilatyöskentelystä, hienomekaniikasta tai elektroniikasta, jossa vaaditaan hyvää silmä-käsi koordinaatiota, katsotaan eduksi.

Työtehtävät pitävät sisällään kuitulaserin valmistusta sekä laadun valvontaan liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään pääasiassa puhdastilassa. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys ja taustalle osaavan tiimin tuki. Olet valmis työskentelemään myös kahdessa vuorossa.

Aloitamme hakemuksien läpikäymisen heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan kokemuksesta riippuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 ja 
Jyrki Silius puh. 050 444 4480

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut