Ladataan

Hitsaaja-asentaja, Kangasala

Perustiedot

Sijainti: Kangasala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 22.10.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme kahta hitsaajaa/asentajaa asiakkaallemme Alumatic Oy:lle Kangasalle. 

Tehtäviin kuuluu enimmäkseen kuljetussäiliöiden ja niiden ulkopuolisten kaappirakenteiden korjausta, valmistusta ja kokoonpanotyötä. Myös alustojen varustelu, hitsaus ja kokoonpanotyö kuuluvat tehtäviin. Työssä valmistetaan yksittäisiä kappaleita, joten hakijoilta pitää löytyä kuvanlukutaitoa ja kykyä oppia uutta. Työssä käsiteltävät materiaalit ovat alumiinia, terästä ja rosteria.

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi työhön kuuluu myös mekaanista asennusta, joten on hyvä, jos myös muutkin työkalut pysyvät käsissä. 

Toivomme hakijoilta:

-tehtävään soveltuvaa koulutusta
-hitsausosaamista
-asennuskokemusta
-reipasta, joustavaa ja itsenäistä työskentelytapaa
-hakijalle on eduksi sähkön, pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus

Tehtävään perehdytetään, joten hyvä työmoraali ja intoa oppia uutta ovat tärkeitä ominaisuuksia. Perehdytyksen jälkeen odotamme kuitenkin, että tekijä pystyy itsenäiseen ja omatoimiseen työhön. Pystythän sitoutumaan tehtävään pitkäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn mukavassa porukassa. Työtä tehdään aamuvuorossa 7-15:30. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. 

Hae paikkaa pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut