Ladataan

Hitsaajia ( 4 paikkaa ), Kajaani

Perustiedot

Sijainti: Kajaani
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 15.06.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin kunnossapitoyksiköt. Transtech on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen  valmistamiseen. Transtech on kehittänyt leveälle raideleveydelle ja ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvan kaksikerroksisten matkustajavaunujen tuoteperheen. Transtechin matalalattiainen raitiovaunu ARTIC® on moderni versio yhtiön perinteikkäästä nivelraitiovaunusta. Uudessa raitiovaunussa perinteinen vapaasti vaunun alla kääntyvä teliratkaisu on yhdistetty moderniin matalalattiaisuuteen. Tuote soveltuu erityisesti vaativiin rata- ja sääolosuhteisiin. Tutustuu yritykseen lisää osoitteessa http://www.transtech.fi 


Olemme nyt hakemassa täydennystä Transtechin ammattitaitoiseen joukkoon MAG-hitsaajien muodossa. Työpaikan sijainti on Kajaanin Otanmäen tehtaalla. Työt alkavat heti ja hyville työntekijöille on töitä pitkäksi aikaa. Työ on kaksi- tai kolmevuorotyötä.

Hitsauksen osalta tarvitset seuraavat voimassaolevat pätevyydet tai sinulla on valmiudet pätevyyksien vaivattomaan suorittamiseen:

135, P, BW, FM1, S, s15, PF, ss, nb
135, P, FW, FM1, S, t15, PD, ml
136, P, BW, FM1, R, t15, PF, bs
136, P, FW, FM1, R, t15, PD, ml

Lisäksi edellytämme:

-	Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-	Oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
-	Ammattimaista ja huolellista asennetta työtä kohtaan

Avustamme työntekijää tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tommi Salohalme, 050 444 4468, tommi.salohalme@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut