Ladataan

Huoltamotyöntekijä, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 28.02.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Asiakkaamme Vantaalla, lentokentän kupeessa, hakee kauttamme huoltamotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen elokuulle 2018 asti. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. 

Työ on vuokratyötä ja työtä on tarjolla 37,5 h/viikko. Työaika ma-su klo 4.30 – 22.00 välisenä aikana. Huoltamo on auki ma-pe klo 5-22.00, la klo 8-16 ja su klo 10-16.00.

Työkuva on monipuolinen, sisältäen kassatyöskentelyä, ravintolatilan siistimistä,  ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistusta (tähän opetetaan) ja tiskaamista.  

Jos olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvä huumorintaju ja pidät nopeatempoisesta työstä niin voit olla hakemamme henkilö. 

Jos sinulla kaiken lisäksi on työkokemusta asiakaspalvelusta vaikkapa kahvilasta tai vastaavasta ja hygieniapassi taskussa, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika!   

Eduksi katsomme rahankäsittelytaitoa, Veikkauskoneen osaamista ja ravintola-alan koulutusta.  
Jotta työpaikalle pääsee aamuvuoroon tarvitaan auto, iltavuoroon pääsee julkisella liikenteelläkin.  Palkkaus TES:n mukaan.

Laita hakemus pikaisesti tai kysy lisää Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Nhung Doan p. 050 444 4496 (parhaiten tavoitettavissa ti klo 13-14) tai nhung.doan@adecco.fi Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.