Ladataan

Huoltamotyöntekijä, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 15.12.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen
Viikkotyöaika: 30 h/viikko

Kuvaus

Asiakkaamme Vantaalla, lentokentän kupeessa ,hakee kauttamme huoltamotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Työ on alkuun vuokratyötä mutta on mahdollisuus vakinaistua huoltamolle.

Työtä on tarjolla alkuun maanantaista sunnuntaihin 60 h/ 3 vikkoa, maaliskuun alusta 110 h / 3 vkoa. Työaika 5.00 – 22.00 välisenä aikana.

Työkuva on monipuolinen, sisältäen kassatyöskentelyä, ravintolatilan siistimistä,  ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistusta (tähän opetetaan) ja  tiskaamista.

Jos olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvä huumori ja pidät ajoittain nopeatempoisesta työstä (esim lounas-aika ) niin voit olla hakemamme henkilö. Jos sinulla kaiken lisäksi on työkokemusta asiakaspalvelusta vaikkapa kahvilasta tai vastaavasta ja hygieniapassi taskussa, soita ja varaa itsellesi haastatteluaika! 

Eduksi katsomme rahankäsittelytaitoa, Veikkauskoneen osaamista ja ravintola-alan koulutusta.

Jotta työpaikalle pääsee aamuvuoroon tarvitaan auto, vaihtoehtoisesti jos on halukas tekemään puhtaasti iltavuoroa paikalle pääsee kyllä julkisella liikenteellä.

Palkkaus Majoitus- ja ravintola-alan tes mukaisesti.

Laita hakemus pikaisesti tai kysy lisää arkisin kello 8-16.00 Rekrytointipalvelu Sihti Oy,  Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut