Ladataan

Huoltoasentaja prosessijäähdyksen ratkaisuihin, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 15.11.2017
Hakuaika päättyy: 21.01.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Vantaalla toimiva kriittisiin järjestelmäkokonaisuuksiin erikoistunut asiakkaamme hakee kauttamme huoltoasentajaa, vakituiseen työsuhteeseen, prosessijäähdytyksen ratkaisujen pariin. Prosessijäähdytyksen tuotteet pitävät sisällään mm. vesikierto-, vapaajäähdytys-, lämmöntalteenotto-, ja lämmönkierrätysjärjestelmät.

Työtä tehdään Coromaticin asiakkaiden kohteissa Etelä-Suomen alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Käytössäsi on pakettiauto (B-ajokortti).  Eduksi katsomme halukkuuden kasvattaa osaamista myös varavoimalaitteista (Generaattorit, DRUPSit ja UPSit).

Edellytämme hakijoilta kokemusta teollisuuden tai konesalien prosessijäähdytyksen asennus tai huoltotehtävistä sekä yli 3 kg kylmäainetta sisältävien laitteiden asennusoikeutta. Tehtävässä suoriutuaksesi tarvitset hyvät englannin kielen taidot, oma-aloitteisen asenteen, asiakaspalvelualttiuden ja kyvyn työskennellä itsenäisesti. Ominaisuuksiltasi sinun tulee olla myös huolellinen ja haluat tehdä asiat kunnolla loppuun asti.


Valitusta henkilöstä tehdään turvaselvitys, sillä huollettavat kohteet saattavat olla turvaluokiteltuja. Eduksi katsotaan automaatio- ja sähköosaaminen etenkin varavoimakoneista.


Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä erittäin kiinnostavan toimintaympäristön.


Hae tehtävää pikaisesti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.  Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi Sihdin sivujen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen tomi.kolu@adecco.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu p. 040 640 3118


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut