Ladataan

Huoltoasentaja teollisuuden asiakkaallemme, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 22.12.2017
Hakuaika päättyy: 21.01.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme, globaalille teollisuusalan konsernille HUOLTOASENTAJAA työskentelemään sähkömoottoreiden parissa.

Työn kuvaus:
Työ on määräaikainen, riippuen projektien kestosta. Työ vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta sähkö- tai konetekniikan koulutusta, tai muuta alalle sovellettavaa teknistä koulutusta. Aikaisempi työkokemus asentajan sekä kääminnän työtehtävistä luetaan eduksi sekä valmius työskennellä vuorotyössä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, ensiapukoulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan ammattilainen. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluu koneiden ja sähkömoottoreiden huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtäviä. Vastaat osaltasi lisäksi muiden tuotannon laitteiden huollosta, ylläpidosta ja korjauksista. Toimit huoltomiesten sijaisena tarvittaessa sekä yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 21.01.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut