Ladataan

Automaatioasentaja kunnossapidon tehtäviin, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 12.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on lähes 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita.

Sloganinsa "Cares for your image" mukaisesti Lindströmin tehtävänä on vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa ja helpottaa palveluidensa avulla asiakkaiden arkea. Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.

www.lindstromgroup.com (http://www.lindstromgroup.com/)


Etsimme asiakkaallemme Comforta Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen ASENTAJAA kunnossapidon monipuolisiin työtehtäviin.  Työpaikka sijaitsee Tampereen Ruskossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli tunnistat itsesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja energinen tiimipelaaja. Sinulta löytyy luontainen kiinnostus ja osaaminen koneisiin ja laitteisiin. Haluat oppia lisää ja vahvistaa omaa ammattiosaamistasi asiakasyrityksien monipuolisilla laitteilla. Olet merkittävässä osassa mukana palveluketjua, jonka tehtävänä on tuottaa korkeaa laatua asiakasyrityksille sekä loppuasiakkaille. Kykenet itsenäiseen työntekoon ja omaat asiakaslähtöiseen asenteen. Työssä tarvitaan ajoittain myös englannin kieltä. Sähköturvallisuustutkinto, osaaminen pneumatiikan perusteista tai talotekniikasta katsotaan eduksi. Työt pitäcvät sisällään niin sähkö- kuina utomaatioasennusta, joten S3 pätevyydet ovat eduksi tehtävässä menestymiseen.

Työtehtäviin sisältyy mm.:

Koneiden ja laitteiden toiminnasta vastaaminen
Tarvittavat huoltotoimenpiteet, -asennukset ja -korjaukset
Ennakkohuoltosuunnitelman noudattaminen sekä toteutus
Energiatehokkuuden seuraaminen sekä kehitys
Yhteistyö alihankkijoiden ja laitetoimittajien kanssa
Vuorotyö


Tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään osana kansainvälistä yritystä. Mahdollisuuden käyttää osaamista ja oppia uutta.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut