Ladataan

Huoltoasentaja, Kuopio

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 28.02.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Kiinnostaisiko huoltoasentajan tehtävät arvostetussa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä? 

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. Yritys on tullut tunnetuksi pitkän historiansa aikana laajasta kokemuksestaan ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään. Tämä Pirkkalasta lähtöisin oleva yritys on laajentanut toimintaansa jo kymmenelle paikkakunnalle, sekä myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kasvu ja laajentaminen kuuluvat olennaisesti tämän nykyaikaisen yrityksen toimintaan. 


Mitä jos sinä voisit osallistua tämän yrityksen tulevaisuuden rakentamiseen? 

Tällä hetkellä MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 80 eturivin osaajan voimin ja asiakkaiden tarpeisiin vastataan nopeasti ja paikallisesti. Liiketoiminnan kasvaessa haetaan tiimin vahvistukseksi HUOLTOASENTAJAA Kuopion alueelle. 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, ammattitaitoisen tiimin sekä antoisat ja mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen ja esimiehen tuen. Yritys mahdollistaa jatkuvan kehittymisen oman alansa ammattilaiseksi ja on valmis kouluttamaan henkilöstöä oman mielenkiinnon mukaan. 

Työtehtävässäsi toimit työstökoneiden kunnossapidon ja huollon parissa. Teet vianhakua, korjauksia sekä ennakkohuoltotoimenpiteitä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaan konekannan toimivuudesta sekä tuotannon jatkumisesta. 

Edellytämme sinulta tehtävään teknisen alan koulutusta ( esim. koneistaja, automaatioasentaja tms).  Kokemus työstökoneiden parista antaa etumatkaa muihin hakijoihin. Olet tottunut pitämään useampaakin lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla ja kiireessä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona ja osaat toimia asiakaslähtöisesti tilanteessa kuin tilanteessa. 


Miksi juuri MTC Flextek? 

Pääset mukaan todella ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan. Näissä hommissa pääset varmasti myös kehittämään itseäsi, ja nauttimaan työn hedelmistä. Lisätietoa yrityksestä saat osoitteesta https://www.mtcflextek.fi/  


Kiinnostuitko? 

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 28.2.2019 rekisteröitymällä hakijaksi www.sihti.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä hakemuksesi. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Lappalainen,  puh. 050 444 4476

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut