Ladataan

Huoltoasentaja, Kuopio

Perustiedot

Sijainti: Kuopio
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 13.06.2018
Hakuaika päättyy: 08.07.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia.

MTC Flextek palvelee konepajoja lähes 80 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön. Katso lisää https://www.mtcflextek.fi/

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimin vahvistukseksi

HUOLTOASENTAJAA

Kuopion alueelle.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen tiimin sekä kasvavan organisaation tuen.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja olet jo kerryttänyt kokemusta työstökoneiden parista. Olet tottunut pitämään useampaakin lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla ja kiireessä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona ja toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa. 

Työtehtävässäsi toimit työstökoneiden kunnossapidon ja huollon parissa. Teet vianhakua, korjauksia sekä ennakkohuoltotoimenpiteitä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaan konekannan toimivuudesta
sekä tuotannon jatkumisesta.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, ammattitaitoisen tiimin sekä mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen ja esimiehen tuen. Yritys mahdollistaa jatkuvan kehittymisen oman alansa ammattilaiseksi ja on valmis kouluttamaan henkilöä oman mielenkiinnon mukaan.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 8.7.2018. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä hakemuksesi.


Lisätietoja tehtävästä antaa 
Tuomas Lappalainen
p. 050 444 4476
tuomas.lappalainen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut