Ladataan

Huoltoneuvoja asiakkaallemme Ouluun, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 27.12.2017
Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 01.02.2018
Työsuhde loppuu: 31.08.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakasyrityksellemme asiakas- ja huoltoneuvojia.

Työn kuvaus:
Työ on määräaikainen kesätyö, mutta tarjolla on myös mahdollisuus aloittaa jo kevään aikana tekemällä tuurauksia.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta käynnissä olevia tai juuri päättyneitä autoalan opintoja. Aikaisempi työkokemus asentajan ja/tai asiakaspalvelun työtehtävistä luetaan eduksi, mutta tärkeintä on valmius oppia uutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan tulevaisuuden ammattilainen jolla on hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, erityistä tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen ja neuvominen merkkihuoltojen parissa, niin henkilö- kuin hyötyajoneuvopuolellakin. Vastaat osaltasi asiakaspalvelun laadusta ja yritysmielikuvan luomisesta ja työskentelet yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme  kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 31.01.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut