Ladataan

Huoltoteknikko tiiminvetäjäksi Kuopioon, Siilinjärvi

Perustiedot

Sijainti: Siilinjärvi, Kuopio
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 27.02.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia.

MTC Flextek palvelee konepajoja yli 80 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön. Katso lisää https://www.mtcflextek.fi/


Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt tiimin vahvistukseksi

HUOLTOTEKNIKKOA/-INSINÖÖRIÄ

Työtä tehdään Siilinjärvellä sijaitsevassa yksikössä. Toimit tiiminvetäjänä huoltotiimille ja osallistut työhön omalla ammattitaidollasi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen tiimin ja kasvavan organisaation tuen.


Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja olet jo kerryttänyt kokemusta työstökoneiden parista. Robotiikan ja automaation tuntemus katsotaan eduksi. Olet toiminut työnjohdollisissa tehtävissä tai näet itsesi tulevaisuudessa tiimin vetäjänä/työnjohtajana. Olet tottunut pitämään useampaakin lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla. Olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa. Luonteeltasi olet jämäkkä ja tuot rohkeasti esiin myös oman näkemyksesi.
Työtehtävässäsi vastaat huoltotoiminnoista sekä tiimin työnjohdosta. Organisoit työtehtävät ja toimit tiiminvetäjänä. Tuot oman ammattitaitosi tiimin työhön ja tuet tiimiäsi päivittäisessä työssä. Toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa ja viestit tarpeellisista huolto- tai kunnosspitotoimenpiteistä. Teet tarvittaessa mm. varaosatilaukset myös englannin kielellä. Työtä tehdään kahdessa (mahdollisesti kolmessa) vuorossa, joten sinulla on vuorotyövalmius.
Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, ammattitaitoisen tiimin ja mielenkiintoiset työtehtävät. Taustalle saat kattavan perehdytyksen ja esimiehen tuen.

Haethan paikkaa viimeistään 21.2.2018. Liitäthän mukaan CV:si sekä hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdillä Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 tai MTC Flextekillä Tommi Nieminen puh. 050 371 6603.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut