Ladataan

KESÄTYÖ Asfalttityöntekijä, Kokkola

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, Vaasa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Toimiala: Rakentaminen

Kuvaus

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi?

Odotatko kesän festareita tai mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai onko haaveissasi kehittää osaamistasi ja kartuttaa työkokemusta? Kesä on oivaa aikaa toteuttaa molemmat! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimme nyt motivoituneita ja reippaalla asenteella varustettuja ASFALTTITYÖNTEKIJÖITÄ kesäkaudeksi 2019 teiden, liikennealueiden, pihojen ja pysäköintialueiden päällystystöihin. Koulutus tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta, etkä kaihda fyysistäkään työtä. Ajokortin ja voimassa olevan tieturva- ja työturvakortin katsomme eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme kortit valituille tekijöille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana. Lisätietoja paikasta antaa Mari Martinoff, puh. 040 486 3996. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae paikkaa heti ja varmista itsellesi mielekäs kesäduuni!

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.