Ladataan

KESÄTYÖ Liikenteenohjaaja, Kokkola

Perustiedot

Sijainti: Kokkola, Seinäjoki, Vaasa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.03.2019
Toimiala: Rakentaminen

Kuvaus

Miltä näyttävät sinun kesäunelmasi?

Odotatko kesän festareita tai mökkireissuja, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai onko haaveissasi kehittää osaamistasi ja kartuttaa työkokemusta? Kesä on oivaa aikaa toteuttaa molemmat! Sihti tarjoaa tänäkin kesänä useille innokkaille kesäduunareille töitä lukuisissa asiakasyrityksissämme.

Etsimme nyt tarkalla työotteella ja reippaalla asenteella varustettuja LIIKENTEENOHJAAJIA kesäkaudeksi 2019. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta – kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Ajokortin ja voimassa olevat tieturva- ja työturvakortin katsomme eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme tarvittavat kortit valituille tekijöille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana. Lisätietoja paikasta antaa Mari Martinoff, puh. 040 486 3996. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae paikkaa heti ja varmista itsellesi mielekäs kesäduuni!

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut