Ladataan

Kaivinkonekuski Mikkeli, Mikkeli

Perustiedot

Sijainti: Mikkeli, Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 24.06.2019
Hakuaika päättyy: 14.07.2019
Toimiala: Rakentaminen

Kuvaus

Asiakkaamme on perinteikäs maarakennusalalla toimiva yritys. Tällä kertaa haemme heille kaivinkonekuljettajaa työskentelemään vaihteleviin työtehtäviin Mikkelin talousalueelle. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Odotamme hakijalta:
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Kykyä itsenäiseen työntekoon
- hyvää ja motivoitunutta asennetta
- voimassa olevaa työturvakorttia

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisien työnkuvan. Pääset kehittämään taitojasi ja kartuttamaan kokemustasi. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa verkostoasi maarakennusalalla.

Työt ovat vaatimustasoltaan vaihtelevia vaativasta yksinkertaisempaan työhön. Olemme kiinnostuneita kaikista alan koulutuksen saaneista tai käytännön oppineista kyvykkyyksistä. 

Kerro meille osaamisestasi, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä. Keitämme myös kahvit aina, kun poikkeat toimistollemme!

Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osavaan porukkaan nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän Sihdiltä Tommi Salohalme, 050 4444468, tommi.salohalme@sihti.fi ja Jyrki Malinen, 050 4444461, jyrki.malinen@sihti.fi
Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta tai tule käymään toimistollamme Kolmikulmassa (Ilmarisenkatu 1, sisäänkäynti Kalevankadun ja Ilmarisenkadun kulmassa). Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut