Ladataan

Keräilijä-viimeistelijä, teollisuustuotteet, Ylöjärvi

Perustiedot

Sijainti: Ylöjärvi
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 19.11.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme vakavaraiselle asiakasyrityksellemme keräilijää tuotantotyöhön Ylöjärvelle.

Työpaikka sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle tekijälle. Tehtävään perehdytetään. Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. Tässä tehtävässä tärkeätä on, että työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Onhan pinkkarin käyttö sinulle jo tuttua. Toivomme, että pystyt sitoutumaan tehtävään pitkäksi aikaa. 

Tehtäviin kuuluu tuotannosta valmistuneiden kappaleiden keräily listojen mukaisesti lähetystä varten. Työ sisältää myös viimeistelytehtäviä, kuten esimerkiksi valmiiden tuotteiden muovitusta. 

Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja nuorekkaassa työporukassa. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi mukavaa työporukkaa. Työtä tehdään toistaiseksi päivävuorossa, mutta valitulla henkilöllä pitää olla valmius kaksivuorotyöhön. 

Hae paikkaa pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.