Ladataan

Kesätyöntekijöitä Lohjan ja Vihdin alueelle, Lohja

Perustiedot

Sijainti: Lohja, Vihti
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 14.01.2019
Hakuaika päättyy: 03.02.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme Lohjan ja Vihdin alueelle kesätyöntekijöitä erityisesti tuotanto-, elektroniikka-, metalli- ja toimistoalan töihin.

Toivomme sinulta vähintään 18 vuoden ikää, mahdollisuutta liikkua töihin muutaman kymmenen kilometrin säteellä, hyvää asennetta ja motivaatiota sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kesätyökokemus ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on mielenkiinto työtä kohtaan sekä halua oppia uusia asioita. Olet käytettävissä vähintään kesäkuun alusta ainakin koulujen alkuun asti.

Lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Kerro hakemuksessasi lyhyesti millaisia töitä haluaisit ensisijaisesti tehdä kesällä sekä mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.