Ladataan

Kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 21.06.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 01.06.2017
Työsuhde loppuu: 31.08.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: sop.mukaan

Kuvaus

Oletko kesätöitä vailla? Haemme asiakasyrityksillemme työntekijöitä kesäkaudelle. Jos olet reipas ja työtäpelkäämätön kaveri, niin lue alla lisää.

Työtehtävät vaihtelevat asiakasyrityksistä riippuen. Työntekopaikat ovat pääkaupunkiseudulla, ja pääset halukkuudestasi riippuen työskentelemään esimerkiksi logistiikan-, tuotannon-, asiakaspalvelun tai muiden tehtävien parissa. 

Hakemamme henkilöiden tärkeimpiä ominaisuuksia on joustavuus, ripeys, ja oma-aloitteisuus. Katsomme tehtäväkohtaisesti eduksesi aikaisemman työ,- tai työharjoittelukokemuksesi, tai muun mahdollisen osaamisen. Jos olet esimerkiksi avustanut rakennusprojektissa, ollut muuttamassa, tai vaikkapa korjailet vapaa-aikana mopoja, niin laita erikoistaitosi vielä hakemustekstiin.

Tarjoamme työtä seuraavilla nimikkeillä
-Varastotyöntekijä
-Asiakaspalvelija
-Vihertyöntekijä
-Tuotantotyöntekijä
-Muuttomies
-Siivooja
... ja paljon muuta!

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevan linkin kautta, ja kirjoita hakemustekstiin millaisesta työstä voisit olla kiinnostunut. Lisätietoa saa kyselemällä sähköpostitse. Hakuprosessia Sihdillä hoitaa Vasili Simanov, vasili.simanov@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut