Ladataan

Kiinteistöhuoltaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme toimeen tarttuvaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää KIINTEISTÖHUOLTAJAA Tampereen keskustan alueelle. 

Kiinteistöhuoltajana työtehtäviisi kuuluu piha-alueiden hoito, ylläpitohuolto sekä pienten vikojen korjaus. Huoltoalueeseesi kuuluu noin 10 taloyhtiötä Kalevan ja Tammelan alueella. Työtä tehdään arkisin klo 7-15, mutta toivomme hakijoilta joustavuutta tehdä töitä tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Tehtävään kuuluu viikon mittainen päivystysvuoro kerran kuukaudessa.

Edellytämme hakijoilta hyviä kädentaitoja, ymmärrystä ja näkemystä kiinteistöhuollosta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Eduksesi katsomme ymmärryksen ja osaamisen LVI-alasta. Toivomme hakijoilta myös itseohjautuvaa ja motivoitunutta työskentelyotetta sekä reipasta ja aikaansaavaa asennetta.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen kokoaikaisen työn vaihtelevassa työskentely-ympäristössä. 

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Silius, 050 444 4480, jyrki.silius@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut