Ladataan

Kiinteistönhoidon työnjohtaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 28.02.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa yhteensä noin 270 henkilöä.

Tehtävänäsi on vastata oman osastosi asiakkuuksien ja henkilöstön johtamisesta, budjetin toteutumisesta, kustannus- ja laatuseurannasta tavoitteiden mukaisesti. Suunnittelet ja organisoit alueesi työt lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osastollasi työskentelee n. 20 kiinteistönhoitajaa ja palveluohjaaja, joka on apunasi päivittäisissä työjärjestelyissä. Toimit aktiivisesti yhteistyössä laajan ja monipuolisen asiakaskunnan kanssa ja luot myös uusia asiakassuhteita.

Päivittäiseen työhösi kuuluvat mm. toiminnanohjausjärjestelmän käyttö, töiden organisointi yhdessä palveluohjaajan kanssa sekä henkilöstöasiat. Talviaikaan työnjohtajana osallistut päivystykseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta, hyviä esimiesvalmiuksia, taloudellisten realiteettien hallintaa, palveluasennetta ja tietotekniikan osaamista. Olet tavoitteellinen, kokonaisvaltainen ja taitava vuorovaikuttaja sekä henkilöstöjohtamisessa että toimiessasi asiakasrajapinnassa myös myynnillistä otetta edellyttävissä tilanteissa. Arvostamme myös kiinteistönhoitokaluston tuntemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn vaihetelevassa ympäristössä asiakasrajapinnassa. Kiinnostuitko? Hae heti, sillä työt alkavan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarjolla olevista tehtävistä antaa Juulia Lehtonen, 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut