Ladataan

Kirjanpitäjä, Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy, Kangasala

Perustiedot

Sijainti: Kangasala
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 23.01.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Vuonna 1973 perustettu Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy on kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja. Yhtiö tuottaa asiakkailleen isännöinti- ja kiinteistöjen ylläpitopalveluita.

Haemme nyt KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Työskentelet osana kirjanpidon tiimiämme ja päätehtävänäsi on asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpito tilinpäätöksineen. Toimipisteesi sijaitsee Kangasalla.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöksen teosta. Eduksesi katsomme kokemuksesi asunto-osakeyhtiö- ja kiinteistökirjanpidosta. Käytössämme on Visma Fivaldi-kirjanpito-ohjelma ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi tämän käytöstä. Työskentelyotteeltasi olet ripeä, itsenäinen ja tarkka.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävänkuvan sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävää 23.1.2017 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut