Ladataan

Kokenut Kunnossapitoasentaja Helsinkiin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.03.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaamme toimeksiannosta osaavaa sähkö-/kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kunnossapitolaitokselle Helsinkiin. Tarve työntekijälle on kova, joten hae paikkaa nopeasti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme hakijoilta valmiutta vuorotyöhön.

Työ pitää sisällään kuljetuskalustojen huolto- ja kunnossapitotöitä sekä mekaanisten että sähkövikojen osalta. Edellytämme hakijoilta vähintään 3 vuoden työkokemusta sähkö- tai mekaanisten laitteiden huolto- ja kunnossapitotöistä. Odotamme hakijoilta työturvallisuuslähtöistä asennetta sekä Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme hyvän työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä alansa ammattilaiseksi. Työntekijän ammatillista osaamista koulutetaan myös tarpeen mukaan työn ohessa. 

Hae paikkaa (liitä mukaan CV:si) ja soita ja sovi haastatteluaika Tiia Tynys p. 040 631 8836.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.