Ladataan

Kokenut varastotyöntekijä Vantaalle , Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 12.05.2018
Työsuhde alkaa: 23.04.2018
Työsuhde loppuu: 30.11.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Haemme huolinta-alan asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia. Työntekopaikka sijaitsee Vantaalla, kehäradan läheisyydessä. Työtä tehdään ma-pe klo 8-16.

Etsimämme henkilö on jo varastokokemusta kartuttanut henkilö. Sinulla tulee olla kokemusta trukeilla ajamisesta, etenkin työntömastosta ja lavansiirtovaunusta. Pystyt työskentelemään hektisessä ympäristössä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Nautit monipuolisista varastotehtävistä sekä työskentelet oma-aloitteisesti ja tunnollisesti. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtävät vaihtelevat tavaran vastaanottamisestä lähettämön tehtäviin. Voit löytää itsesi purkamasta tai tarkastamasta saapuvaa kuormaa, paikoittaa tuotteita omille paikoilleen, kerätä tai pakata tuotteita lähtökuntoon. 

Mikäli toivot työtä monipuolisten työtehtävien parissa kilpailukykyisellä palkkauksella, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Muistathan myös liittää hakemukseesi CV:si. Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut