Ladataan

Koko- ja osa-aikaisia siivoojia, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 21.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tamperelainen siivousalan asiakasyrityksemme hakee nuorekkaaseen tiimiinsä kokoaikaisia ja osa-aikaisia 

SIIVOOJIA siivouskohteisiin Pirkanmaalle. 

Kokoaikaisilla tekijöillä työvuorot ovat pääasiassa päivävuoroa klo 7-15 maanantaista perjantaihin ja osa-aikaisilla sopimuksen mukaan, mutta myös nämä vuorot sijoittuvat arkipäiville klo 7-15. Työ sopii hyvin siis myös esimerkiksi opiskelijoille.

Sinut tullaan perehdyttämään tehtävän, joten emme odota sinulta aiempaa kokemusta siivouksesta. Eduksesi toki katsomme alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksesi alan töistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja innokkuus uuden oppimiseen. 

Työpisteisiin kuljetaan yhdessä yrityksen autoilla startaten yrityksen toimipisteeltä Tampereen keskustan tuntumasta. Työ on pääasiassa yksityiskoti- ja toimistosiivousta ja työtä tehdään 2-4 hengen tiimeissä. Etsimme sekä pitkä- että määräaikaisa tekijöitä. Työn kesto on sovittavissa. 

Jos innostuit, hae paikkaa pian sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana! Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juulia Lehtonen, 050 444 4448, juulia.lehtonen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut