Ladataan

Kokoaikainen ylläpitosiivooja kiinteistöhuoltoon, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 11.01.2019
Hakuaika päättyy: 31.01.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Kiinteistöhuolto Kirvesniemi on yli 30 vuotta toiminut kiinteistönhuoltoalalla oleva perheyritys. Yrityksessä hoidetaan erilaiset kiinteistöjen huolto- ja hoitotyöt, ulkoalueiden siisteyden ylläpidot, talvikunnossapidot sekä portaiden ja yleisten tilojen siistimiset. 

Kirvesniemi hakee nyt riveihinsä ylläpitosiivoojaa kohteiden lisääntyessä. Työ on kokoaikaista ja työsuhde on vakinaistuva. Työn aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Palkkaus on Kiinteistöhuoltoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työaika on maanantaista perjantaihin päivävuoroissa. Työpäivä alkaa Vantaan Tikkurilasta Kirvesniemen hallilta. Työ on parityötä ja työssä siivotaan eri kohteita.

Työn vaatimuksena ovat:
- B-ajokortti
- Hyvä suomenkielentaito
- Hyvä fyysinen kunto

Työhön perehdytetään, joten valmista siivousosaamista ei vaadita. Aikaisempi vastaava kokemus katsotaan kuitenkin eduksi työtä haettaessa.

Laita hakemusta heti tulemaan, jos koet että tämä on paikkasi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa voit kysyä Sihdin HR-konsultilta Nhung Doanilta nhung.doan@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut