Ladataan

Kokoonpanija asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle, Ylöjärvi

Perustiedot

Sijainti: Ylöjärvi
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 22.04.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme teollisuusalan asiakkaallemme Ylöjärvelle tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin. 

Työ on elementtien kokoonpanotehtäviä tuotannossa erilaisia käsi- ja ilmanpainetyökaluja käyttäen. Tuotteet ovat erilaisia- ja kokoisia kylmäelementtejä. Työtä tehdään pareittain. Kuvienlukutaito on tekijöille tarpeellinen. 

Edellytämme sinulta reipasta ja positiivista asennetta työtä kohtaan. Hyvä fyysinen kunto on työn luonteen vuoksi suotavaa, sillä työ on fyysisesti kuormittavaa ja työvaiheissa ollaan myös tekemisissä voimakkaiden hajujen kanssa. Työ sopii siis luonteensa vuoksi "tekijämiehelle tai - naiselle". Olet toimeentarttuva ja sinulla on hyvät kädentaidot. Hyvä laatu on sinulle tärkeätä tekemisessäsi.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen kokoonpanotehtävistä. Työkokemuksesi voi olla myös esimerkiksi rakennusalalta tai muunlaisista teollisuuden tehtävistä. Työpaikan sijainnin/työaikojen vuoksi oma auto on välttämätön, jos asut Ylöjärven ulkopuolella. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omia taitojasi alan ammattilaisten parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040-5851920. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemus mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut