Ladataan

Kokoonpanotyöntekijöitä asiakkaallemme Helsinkiin, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 14.11.2017
Hakuaika päättyy: 30.11.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h/vko

Kuvaus


Pidätkö työstä, jossa pääset työskentelemään sorminäppäryyttä vaativien tehtävien parissa ja tulet konkreettisesti näkemään työsi tuloksen? Mikäli kuvaus osui sinuun, jatka lukemista!

Haemme asiakkaillemme kokoonpanotyöntekijöitä eri mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Helsinkiin hyvien yhteyksien varrelle. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä harrastuneisuutta. Työssä vaaditaan erityistä tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja huolellisuutta. Työ on tiimityötä, joten yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Toimit tehokkaasti, täsmällisesti ja olet tottunut fyysiseen työhön. Sinulla on kokemusta myös kiireisestä työskentely-ympäristöstä.

Tehtävät ovat tuotantolinjalla tehtävää tarkkaa hienomekaanista kokoonpanotyötä arvostetussa asiakasyrityksessämme. Työtilat ovat valoisat ja siistit, ja työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokopäiväisen ja projektiluonteisen työn. Työskentelet mukavassa tiimissä ja saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen.

Adeccossa sinulla on tukenasi nimetty yhteyshenkilö. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Oona Sundvikilta numerosta 040-6341797 ti 14.11 klo 15-16 ja ke 15.11 klo 9.30-10.30. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut